Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ NΕΑ ΤΗΣ EΤΑΙΡΕΙΑΣ TΕΧΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ AΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες προϊόντων
Πληροφορίες
Τρόποι αποστολής και Επιστροφής
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσεως
Τρόποι Πληρωμής
Ασφαλείς Συναλλαγές
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται κατευθείαν στον proxy server της τράπεζας σε ασφαλές περιβάλλον
 
Θερμιδομέτρηση, Αυτονόμηση Παλαιών Πολυκατοικιών, Ηλεκτροβάνες Αυτονομίας Πίνακες Αυτονομίας » Θερμιδομέτρηση & Αυτονόμηση Δισωλήνιων Συστημάτων Θέρμανσης » Αυτονόμηση Δισωληνίου Συστήματος Θέρμανσης με Ασύρματο Σύστημα Ωρομέτρησης PERRY

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΔΙΣΩΛΗΝΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ PERRY

1. Γενικά:

Όπως σε κάθε περίπτωση αυτονόμησης συστήματος θέρμανσης έτσι και εδώ, απαιτείται ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης όλων των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων.

2. Σε επίπεδο διαμερίσματος:

2.1 Γίνεται αντικατάσταση του επάνω διακόπτη του θερμαντικού σώματος και τοποθετείται ένας θερμοστατικός διακόπτης Melhoff και επάνω σε αυτόν μια ασύρματη θερμοστατική κεφαλή λειτουργίας on/off Perry, μαζί με έναν αντικλεπτικό δακτύλιο.

2.2 Επίσης, σε έναν θερμαινόμενο χώρο τοποθετείται ένας ασύρματος ηλεκτρονικός θερμοστάτης απλός ή με εβδομαδιαίο προγραμματισμό Perry. O θερμοστάτης χώρου δίνει ασύρματα εντολή στις κεφαλές και στους δέκτες.

3. Σε επίπεδο κοινόχρηστων χώρων και λεβητοστασίου απαιτούνται:

3.1 Έξω από το διαμέρισμα, στο κλιμακοστάσιο, τοποθετούνται ένας ή περισσότεροι ασύρματοι δέκτες λήψης εντολών Perry, ανάλογα με τον αριθμό των διαμερισμάτων σε κάθε όροφο. Ο δέκτης δέχεται ασύρματα εντολή από τον θερμοστάτη χώρου του κάθε διαμερίσματος και δίνει εντολή ενσύρματα σε έναν πίνακα αυτονομίας με ωρομετρητές.

3.2 Η τοποθέτηση ενός πίνακα αυτονομίας με ωρομετρητές στον οποίο καταλήγουν οι εντολές από τους δέκτες λήψεως εντολών, δηλαδή από κάθε διαμέρισμα. Ο πίνακας αυτονομίας με την σειρά του διαχειρίζεται τις εντολές αυτές και ανοίγει ή κλείνει τον καυστήρα του λέβητα ή και τον κυκλοφορητή.

Μετά την εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος, με όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία, το ποσοστό της εξοικονόμησης ενέργειας φτάνει έως και 20%.

Σημαντικό πλεονέκημα: Εντός των διαμερισμάτων δεν υπάρχουν καλώδια καθώς όλες οι συσκευές λειτουργούν ασύρματα.

4. Σε θέματα μετρήσεων και κατανομής δαπανών:

Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθείτε από τον διαχειριστή η ίδια διαδικασία που γίνεται σε όλα τα συστήματα τα οποία χρησιμοποιούν, ως μέσο κατανομής δαπανών, την ωρομέτρηση.

 

 

IVR valves
IVR valves
ΓΙΑ ΤΙΜΗ ή ΠΑΡΑΓΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΚΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ή ΠΑΡΑΓΓ...
 
Σύγκριση
OROMATIC 8
OROMATIC 8
Πίνακας αυτονομίας με ωρομετρητές ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚΩΝ Α...
 
Σύγκριση
 
Εμφάνιση 1 έως 2 (από 2 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 
  Νέα Προϊόντα Περισσότερα
Banner Δεξί 2